Nieuws- en media archief 


Nieuws vanuit Never2BeAlone


Terug naar overzicht

10-07-2020

Corona & herstarten activiteiten

Stichting Never2BeAlone start langzaam haar activiteiten weer op. Hierbij wordt in de voorbereiding en in de uitvoering van activiteiten rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM. Net zoals voor de coronacrisis krijgen deelnemers van activiteiten een e-mail van te voren met daarin de laatste informatie. Hieraan wordt nu een voortijdige gezondheidscheck toegevoegd.

Deze gezondheidscheck wordt ook vlak voor de start van een activiteit gehouden, deze check bestaat uit een aantal vragen:
- Heb je de afgelopen 24-uur last gehad van: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging/koorts, benauwdheid en/of reuk- en/of smaakverlies?
- Heb je een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
- Heb je het coronavirus de afgelopen 7 dagen gehad inclusief vaststelling?
- Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand met corona?

Wanneer er minimaal één vraag met 'ja' wordt geantwoord kan er geen deelname plaatsvinden aan een activiteit.

Daarnaast zal de organisatie van stichting Never2BeAlone haar deelnemers attenderen op de anderhalve-meter maatregel. De activiteiten die worden georganiseerd door stichting Never2BeAlone zijn kleinschalig en zullen niet het maximale aantal personen overschrijden die aan activiteiten/evenementen wordt gesteld. Tenslotte raden wij deelnemers aan om voor en na een activiteit de handen te wassen met zeep.

Wij snappen dat dit vragen kan oproepen. Mocht je graag met ons hierover in contact willen, stuur ons gerust een e-mail op info@never2bealone.nl of stuur ons een WhatsAppje.

Bestuur Never2BeAlone

 person-holding-a-poster-on-proper-hand-washing-3952223.jpg


Terug naar overzicht


E-mailen
Map
Info
LinkedIn