Never2BeAlone

Welkom bij het kopje 'Never2BeAlone'!

Onder dit kopje kun je de bestuursfuncties zien, een overzicht krijgen van wat wij allemaal doen, een idee krijgen voor wat wij staan en het laatste nieuws met betrekking Never2BeAlone vinden. Hieronder vind je een verhaal, geschreven door één van de leden van Never2BeAlone.


''Eenzaamheid. Al jaren heb ik mij eenzaam gevoeld en op de een of andere manier had ik dit gevoel vorig jaar erger en toen kwam ik in oktober op Facebook een krantenartikel van Demi in de Tubantia tegen en dat verhaal greep mij best wel aan en ook dat ik zag dat er een Facebookgroep werd opgericht waar eenzame jongeren samen in een besloten groep met elkaar kunnen praten. Ik heb het een paar dagen laten bezinken en toen de knoop doorgehakt om me aan te melden bij de Facebook waar ik vrijwel direct in werd toegelaten en daar kwam ik nog meer verhalen tegen van anderen eenzame jongeren die hetzelfde of soortelijke dingen hebben meegemaakt zoals mij. Ook zag ik een event voor de eerste ledenavond, waarvoor ik me had opgegeven.


Ik keek heel erg uit naar deze ledenavond en op het moment dat ik in de auto stapte om naar Almelo te rijden vond ik het best wel spannend. Toen ik aankwam bij de locatie werd ik gelijk goed ontvangen door Wiebe (de vader van Demi) en gingen we na een korte uitleg van Demi een bingospel doe om kennis met elkaar te maken. Het was een gezellige avond om met elkaar te praten en kennis te maken en uiteindelijk samen een groepsfoto te maken. De dag na het event heb ik gelijk via Facebook met een aantal mensen gepraat.


Door één van deze personen werd ik een aantal dagen later gevraagd of het me leuk leek om mee de stad in te gaan met een aantal andere leden, opzicht vond ik dat ook best wel spannend en heb toen besloten om mee te gaan en het was een gezellige avond.


In de weken daarna kwamen er steeds meer activiteiten voorbij, zowel georganiseerd door never2bealone als door leden. Ik had bijvoorbeeld nooit gedacht dat ik zou gaan dansen, maar toch samen met andere leden was dit best wel leuk om te doen. Ook was er een weerbaarheidstraining die juist heel nuttig is door van elkaar te kunnen leren en er over te praten waar je tegen aanloopt. Daarnaast ben ik nog een avond wezen bowlen met een aantal leden en samen met een groep naar een terras in Almelo geweest om samen de verjaardag van een van de leden te vieren.


Dit jaar ben ik goed begonnen door naar de New Years Party te gaan, waar ik een aantal contacten tegen kwam die ik al kende van voorgaande events en ook nieuwe contacten gemaakt. Ook ben ik uitgenodigd om mee te doen aan spelletjesavonden welke zeer leuk waren. Daarnaast heb ik ook voor de 2 de keer meegedaan aan het dans event en de weerbaarheidstraining.

Vorig jaar had ik mij niet kunnen bedenken dat ik zoveel nieuwe contacten op zal gaan doen en alle dingen die ik tot nu toe als samen heb gedaan met deze contacten met de events had ik me ook vorig jaar nooit kunnen voorstellen. Met nog voldoende activiteiten in het vooruitzicht ben ik nu weer gelukkiger en voel ik me bijna tot niet meer eenzaam. Ik hoop uiteindelijk ook met een aantal contacten die ik heb opgedaan uit de groep een goede vriendschap op te kunnen bouwen.''  

 
E-mailen
Map
Info
LinkedIn