HipHop

Afgelopen donderdagavond werden de deelnemers opgevangen door Audry van Concordia, om een avontuurlijke wandeling te maken door de Enschedese straten, mede door de wegwerkzaamheden kwamen wij bij dansschool Focus aan.

Hier werden de deelnemers hartelijk ontvangen door Kimberley bij de dansschool Focus om een gratis dansles te krijgen. De dansstijl waarin wij ons verdiept hebben was HipHop. Na een korte kennismaking en introductie over de dansles zijn wij met alle deelnemers begonnen met een korte warming up: hoofd, armen en benen losmaken.

Niet veel later begonnen we al met de choreo, die werd toegelicht met de basistechnieken van HipHop. Ook het ontstaan van deze dansstijl werd toegelicht. Tussendoor konden we rustig even wat drinken of bijpraten. Aan het eind kregen we zelfs een voorproefje van de danstechnieken van Kimberley, namens Kadanseducatie. En nee, we gaan nog niks van de danstechnieken doorvertellen.

PSST ben jij ook geïnteresseerd in wat Kimberley jou te bieden heeft? Aarzel dan niet om je aan te melden voor de volgende dansles Modern en wie weet laat zij jou ook een choreo zien.
Hey!! we snappen de gedachte: "waarom zou ik mij aanmelden voor dansen?". Nou vorige deelnemers dachten precies hetzelfde... en de reactie achteraf luidde: "Ik had niet verwacht dat ik het dansen zo leuk zou vinden", zei een anonieme deelnemer.

E-mailen
Map
Info
LinkedIn