TikTok Workshop Lola Pani

Afgelopen dinsdag was de aftrap van de eerste Workshop van niemand minder dan ... Lola Pani, Tiktokker met meer dan 200.000 views. Na verzameling van 10 leden en organisator, Audry Hoemakers namens Concordia en Alifa, zijn we snel begonnen met een korte introductieronde van ongeveer 15 minuten. Hierin kreeg iedereen de gelegenheid om zichzelf voor te stellen en iets over zichzelf te vertellen.

Al snel ging Lola Pani van start met de workshop met een paar leuke energizers en een paar tips hoe jij jouw TikTok filmpjes kan verbeteren met behulp van Sketches (bedachte verhaallijn) en verschillende cameraperspectieven. Vervolgens splitsen de leden zich op in tweetallen, verspreid in het Vestzaktheater om samen te werken aan bepaalde sketches. Zodra de Sketch klaar was, bekeek Lola de TikTokvideo om deze van opbouwende feedback te voorzien. Ook als je niet om 19.00 uur kon, stond de deur nog open...

Zo sloot Peyton van Kesteren, mede organisator, later aan om de geweldige TikTokfilmpjes te bezichtigen.
Als afsluiter van de gezellige avond maakte de hele groep de TikTokvideo: Types in de BIOS.
En tot slot hadden de leden de mogelijkheid om barstende vragen te stellen aan TikTok legende: Lola Pani. Al met al keken de leden terug op een zeergeslaagde avond!
E-mailen
Map
Info
LinkedIn