23-06-21 Sportieve muzikale wandeling

Afgelopen woensdag hadden we de laatste sportieve muzikale wandeling in... het Abraham Ledeboerpark. Om 19.00 uur verzamelden de leden en organisatoren: Peyton van Kesteren namens Never2BeAlone, Audry Hoemakers namens Concordia en Alifa en Guido van Sportaal om de laatste wandeling met een knaller af te sluiten. Nadat iedereen zo'n 6 leden aanwezig waren vertrokken we rond 19.15 uur, tijdens de wandeling kwamen auto's en Xboxspellen voorbij. Ook werden foto's gemaakt van herten die in het park te vinden waren.

Langzaam aan kwamen we bij het eerste veld, waarbij Guido de voetbal en een paar pionnen te tevoorschijn haalde. De groep werd opgesplitst in tweetallen, waarbij elk tweetal de pion moest verdedigen. Elk duo begon met 3 levens, maar nadat ieder duo zo sterk bleek zijn we teruggegaan naar 1 leven.

Vervolgens gingen we verder wandelen naar een ander veld, waar iedereen plasticzakken en doeken op het graslegden. Hier konden iedereen met een hapje en een drankje genieten van de live muziek van Chris Egbers. We hadden zelf het geluk om het nieuwe nummer "Cracks" te mogen horen (download op Spotify mogelijk).
E-mailen
Map
Info
LinkedIn