Never2BeAlone

Alleen samen kunnen wij eenzaamheid bestrijden!Aanmelden - Activiteiten

Stichting Never2BeAlone brengt jongeren en jongvolwassenen bij elkaar via verschillende manieren, zowel online als offline. Never2BeAlone organiseert diverse activiteiten, zoals ledenavonden, trainingen met een achterliggende sociale gedachte, workshops en diverse evenementen. Naast kennismaking vinden wij het belangrijk dat er ook trainingen worden georganiseerd voor het versterken van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Uit eigen ervaring hebben wij gemerkt dat mensen die te maken hebben (gehad) met eenzaamheid een lager zelfbeeld hebben en minder positief richting de toekomst kijken. Eenzaamheid versterkt de risico's op verschillende psychische klachten en kan het toekomst- en zelfbeeld verlagen. Benieuwd naar activiteiten die wij al hebben georganiseerd? Kijk dan eens onder 'Blogs & Vlogs'. 

Online brengt Never2BeAlone jongeren en jongvolwassen samen door middel van Facebookgroepen, WhatsAppgroepen, online cafés en online spellen. Never2BeAlone biedt deze activiteiten in veilige omgevingen aan. De online activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers, bestuursleden en samenwerkingsverbanden van stichting Never2BeAlone. 

Activiteiten worden georganiseerd door bestuursleden, vrijwilligers en samenwerkingsverbanden van Stichting Never2BeAlone.

Wil jij je aanmelden voor een (online) activiteit? Of wil je kijken waar wij precies actief zijn? Kijk dan onder 'Waar zijn wij actief'. Via deze pagina kun je ook kennismaken met de verschillende activiteitenteams.