Almelo - Gamemiddag VIP bij Heracles Almelo

Op woensdag 13 maart 2024 was er een Gamemiddag VIP georganiseerd door Never2BeAlone samen met Heracles Almelo.

Rond 14:30 hebben de leden en organisatoren zich verzameld bij de Hoofdingang van het Erve Asito. Vervolgens zijn wij meegenomen door Jarno van Heracles naar de Skybox van Heracles waar wij wat te drinken kregen en een korte uitleg over Heracles en wat Heracles doet met E-sport. 

Daarna hebben wij een rondleiding gehad door het stadion en verschillende dingen gezien, waaronder de persruimte, de uitkleedkamer, het washok, de perstribune, de Skybox van Asito, kantoor van de medewerkers en het veld.

Vervolgens zijn we weer teruggegaan naar de Skybox van Heracles om daar EA Sports FC 24 tegen elkaar te spelen met daarnaast drinken en snacks erbij. Ook was er de mogelijkheid om tegen Milan, één van de e-sporters van Heracles een potje te spelen. 

Als laatste hadden mochten wij als verassing ook nog op het kunstgras van Heracles een potje voetbal tegen elkaar spelen, waarbij er eerst teams werden gekozen. Aan beide kanten zijn er een aantal doelpunten gevallen. Vervolgens rond 17:00 was er nog de mogelijkheid om na te praten en wat foto's te maken, daarna is iedereen samen weer naar de hoofdingang gegaan en was de activiteit ten einde.

Hieronder volgt nog een video als samenvatting van de activiteit.E-mailen
Map
Info
LinkedIn