Enschede - Sportieve Muzikale Wandeling

Op dinsdag 15 juni 2021 was er een Sportieve Muzikale wandeling georganiseerd door Never2Bealone, Sportaal en Concordia voor #hardgaan053.

Rond 19:00 uur hebben de leden en organisatoren zich verzameld op de parkeerplaats bij de ingang van het Abraham Ledeboerpark. Toen iedereen er was, zijn we begonnen aan de wandeling in het park en konden de leden en organisatoren met elkaar praten.

Vervolgens kwamen wij aan bij onze eerste stop voor een energizer en liet Guido van Sportaal ons ouderwets knikkeren. Een verschil met het normale knikkeren was wel dat de knikker eerst gegooid moest worden en daarna was de bedoeling om jouw knikker die het dichts bij de kuil lag erin te mikken.

Aangezien het gras wat hoger was, waren de knikkers niet altijd goed zichtbaar en moest je goed zoeken. Ook wanneer het niet lukte om de knikker in de kuil te krijgen zorgde dit voor hilarische reacties.

Daarna zijn we een stukje verder gaan wandelen en toen kwamen we op een plek waar Guido ons de tweede sportieve activiteit kon laten doen, namelijk touw trekken. In verschillende samenstellingen werd er touw getrokken, zoals 4 tegen 4, 3 tegen 3 en 2 tegen 2. Dit was ook zeer leuk om te doen.


Vervolgens zijn we nog een stukje verder gaan wandelen om uiteindelijk uit te komen bij een groot open gedeelte van het park waar we op kleedjes samen konden gaan zitten en hier ons drinken + snacks kregen. Toen kwam er een singer/songwriter langs die met zijn gitaar enkele nummers voor ons speelde.


Hij begon met een nummer van Jason Mraz - Make it Mine. Daarna zijn er nog enkele andere nummers gespeeld waaronder 2 eigen nummers en werd er afgesloten met Coldplay - Viva La Vida, waar de leden een stukje mee konden doen.


Hier een kleine preview van het muzikale gedeelte.


Aan het einde van de activiteit is de artiest ook bij ons komen zitten op een kleedje en hebben wij nog kunnen praten met elkaar. Na het praten is alles opgeruimd en zijn we samen weer teruggelopen naar de ingang van het park.
E-mailen
Map
Info
LinkedIn