Nieuws- en media archief 


Nieuws vanuit Never2BeAlone


Terug naar overzicht

05-05-2020

Nieuwe voorzitter

Wij als bestuur van Never2BeAlone hebben helaas afscheid moeten nemen van onze voorzitter Jeroen, vanwege privé omstandigheden is hij gestopt. Wij willen Jeroen ontzettend graag bedanken voor zijn inzet, alle hulp en tijd die hij erin heeft gestoken en de liefde waarmee hij dit heeft gedaan. Wij wensen jou ontzettend veel goeds en succes in de toekomst!

Hierbij willen wij gelijk jullie voorstellen aan onze nieuwe voorzitter Dylan Winselaar. Dylan zit al een tijd in het bestuur als penningmeester, doet dit met veel plezier en staat altijd klaar voor Never2BeAlone, zowel voor het bestuur als de leden en heeft hierbij dus het voorzitterschap op zich genomen. Daarnaast willen wij ook Iris Botter aan jullie voorstellen. Iris heeft in het bestuur gezeten als secretaris en heeft hier naast de functie tot vice voorzitter op zich genomen. We gaan voor een fijne en goede samenwerking en hopelijk kunnen wij jou snel helpen, samen staan we sterk!

Daarnaast is de functie tot penningmeester vrij gekomen. Ben jij gedreven, heb jij een achtergrond in onze branche, sta jij klaar voor onze leden en wil jij graag ons team versterken? Stuur ons dan snel een mail en hopelijk kunnen wij jou straks van harte welkom heetten binnen ons team!Terug naar overzicht


E-mailen
Map
Info
LinkedIn