Never2BeAlone

Alleen samen kunnen wij eenzaamheid bestrijden!Online - Discord

Vanuit Never2BeAlone is het momenteel iets stiller dan je gewend bent van ons. In verband met het coronavirus werken wij achter de schermen hard aan het organiseren van leuke online activiteiten! In samenwerking met het activiteitenteam Almelo hebben wij een eigen Discord-kanaal opgericht! Op dit account kun je verschillende leuke spellen spelen samen met andere leden van Never2BeAlone, ook is er een mogelijkheid om met elkaar te chatten om zo contact te maken en te onderhouden!

Discord is te gebruiken via een app op je mobiel of via een computer. Je kunt je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. onze Discord-server is een tijdje in onderhoud geweest en vanaf nu weer beschikbaar. Wij maken gebruik van het aanmeldformulier, zodat niet iedereen direct toegang tot onze server kan krijgen en onze leden zo op de beste manier te beschermen tegen personen die niet met de juiste bedoelingen lid worden van onze server. 

Indien je nog geen account hebt, maak deze dan eerst hier aan: https://discord.com/register

Gebruik de volgende link om op verificatie te komen bij onze Discord server:  https://discord.gg/xbkMSKkKkb

Het is belangrijk om zowel op de link te klikken om op verificatie te komen bij onze Discord server als het onderstaande aanmeldformulier in te vullen, anders kun je niet toegelaten worden tot de server.


We zien je graag op ons Discord-kanaal!