Never2BeAlone

Alleen samen kunnen wij eenzaamheid bestrijden!Sponsoring

Stichting Never2BeAlone is een unieke en jonge stichting in Nederland. Veel soortgelijke initiatieven zoals Never2BeAlone zijn er niet in Nederland, daardoor hebben wij ook al regelmatig media-aandacht gehad van lokale-, regionale- en landelijke media. Hier zijn wij erg blij mee, omdat we hiermee steeds nieuwe leden bereiken. Onze naamsbekendheid groeit nog elke dag en onze website wordt wekelijks door veel mensen bezocht. Regelmatig krijgen wij e-mails van professionele hulpverleningsinstanties voor advies. 

Door de toenemende groei van de organisatie en het toenemende aantal deelnemers aan onze activiteiten zien we dat er veel vraag is na een organisatie zoals Never2BeAlone. Vanuit Never2BeAlone vinden wij het belangrijk dat de meeste activiteiten voor onze deelnemers geen geld kosten. Geld kan een obstakel zijn voor deelname aan activiteiten van stichting Never2BeAlone en dat willen wij niet. Wij werken veel samen met verschillende partners en instellingen om zo activiteiten aan te bieden. 

Om in de toekomst een laagdrempelige organisatie te blijven hebben wij gelden nodig. Deze halen wij bijvoorbeeld uit subsidies, giften en donaties. Daarnaast vinden wij sponsoring ook heel erg belangrijk. De gelden die wij in totaal ophalen zijn om verschillende activiteiten aan te kunnen bieden en om onze stichting draaiende te houden. Binnen stichting Never2BeAlone is niemand werkzaam. Iedereen is als vrijwilliger werkzaam, waardoor wij geen loonkosten hebben.

Ben jij benieuwd wat we jou als particulier of als bedrijf kunnen bieden? Kijk dan eens gerust onder de deelpagina's onder 'sponsoring'. Medio 2020 komen er steeds meer mogelijkheden bij.

Heb jij een vraag aan ons met betrekking tot sponsoring? Onze sponsorcommissie is bereikbaar op sponsoring@never2bealone.nl