Never2BeAlone

Alleen samen kunnen wij eenzaamheid bestrijden!Aanmelden - Facebookgroepen

Never2BeAlone wil graag op een laagdrempelige wijze te werk gaan. Never2BeAlone beschikt momenteel over drie afgeschermde Facebookgroepen en lokale Whatsappgroepen. Aanmelden voor onze groepen is altijd vrijblijvend, wij houden geen registratie bij. Wij hebben hiervoor gekozen om de drempel voor aanmelden laagdrempelig te houden, omdat er op eenzaamheid nog een groot taboe rust. 

Onze groepen worden continu beheerd en gemonitord, op deze manier kunnen wij snel ingrijpen. Wij streven voor een veilige plek, waar iedereen zijn of haar verhaal kwijt kan. Voor de verschillende groepen hebben wij regels opgesteld met betrekking tot gedrag. De reden hiervoor is dat iedereen zich veilig en thuis moet kunnen voelen bij Never2BeAlone. 

In de Facebookgroepen organiseren wij regelmatig activiteiten zoals bijvoorbeeld een fotowedstrijd. Je kunt ook zelf iets leuks bedenken, zoals een challenge of wedstrijd! Daarnaast is het leuk als je jezelf voorstelt of een berichtje plaatst over bijvoorbeeld je hobby's, op die manier kun je gemakkelijk mensen leren kennen!

Onze Facebookgroepen zijn:

 

12 - 16 jaar


16 - 25 jaar


25 - 40 jaar